Anteeks nyt kun osa taas viivästyi. ^---^'

1-9.jpg
Andrew oli pitkän lapsuutensa aikana joutunut kestämään pikkuveljiensä sekä -siskojensa alituista itkua ja rääyntää, jotenka hän oli hyvin iloissaan päästessään seuraavaan elämänvaiheeseen, jolloin mahdollistui yliopistoon pois kotoa karkaaminenkin.

2-9.jpg
Ennen sitä oli tietenkin tarkistettava se tärkein juttu, eli löytyykö habaa. Kyllä Andrew ihan tyytyväinen oli, mutta päätti varmuuden vuoksi vähän treenata ennen yliopistoa. Tavoitetta en ihan muista, mutta luulisin sen olevan mammona.

3-8.jpg
Zoe oli ollut hieman omalaatuinen teini pukeutumisessaan, ja Andrew jatkoi samaa rataa. Kirkuvankeltainen paita sai itse pojankin ilmeen hieman kavahtamaan.

4-9.jpg
Erik taas teki samaa kuin Iivana ja Ben, eli kikatteli perheen naisille heidän syödessään.

5-9.jpg
Teininä Andrew ymmärsi paremmin yliopiston salat ja keräsi logiikkapisteitä saadakseen stipendin. Hyvin autuaan ilmeen sekä 500 simoleonia hän ansaitsi löydettyään uuden tähden.

6-9.jpg
Loraa puolestaan kävi tuollainen sisar viherpeukalo pyytämässä luontoseuransa jäseneksi. Lora ei opiskelultaan ehtinyt naista tervehtiä ja tämä lähti hyvin nyrpeä ilme kasvoillaan pois tontilta.

7-9.jpg
Lora ei turhaan menetettyä paikkaa surrut, vaan uneksi päivisin nukkuessaan komeasta kyömynokkaisesta Kyöstistä. Ei tainnut Iivana enää viehättää tätä nuortunutta neitokaista.

8-9.jpg
Ikuisesti Ted & Abnykaan eivät taaperoina halunnneet pysyä, vaan kutsuivat kaikki seuraamaan kasvupyrähdystään. Andrew piti Erikiä tiukasti kädestä ja jännitti kovasti millaisia kaksosista numero kaksi kasvaisi.

9-7.jpg
Tedin hiukset vaalentuivat huimasti, mutteivat onneksi vanhuksen harmaiksi. Molemmille ilmestyi myös hampaiden väliin kahdeneuronkolikon rako.

10-8.jpg
Ted pysyi uskollisena mustalle hiusvärilleen ja nappasi päälleen myös silmälasit. Lopputulos oli hänen mielestään oikein mukiinmenevä, mutta Abny sanoi ettei tuollainen nörtti vedä tyttöjä puoleensa.

11-8.jpg
Abnysta itsestään tietenkin varmasti kasvaisi oikea sydäntenmurskaaja, sen näkee heti.

12-8.jpg
Vaikka Zoe uurasti kovasti lastensa kanssa, hän jaksoi myös panostaa töissä - ylennys oli selvä merkki siitä.

13-8.jpg
Iivanakin panosti töissä, muunmuassa keräilemällä kuntopisteitä baletinavulla. Terhakka naikkonen tuli onnittelemaan häntä harrastusvalinnasta ja tarjosi hänelle paikkaa naapuruston tanssikerhossa.

14-8.jpg
Andrew sai logiikkapisteensä kerättyä ja stipendin siitä hyvästä, joten hän ei nähnyt mitään syytä jäädä enää kotiin. Poika tilasi taksin ja Lorakin hyppäsi arkustaan hyvästelemään Andrewin.

15-8.jpg
Lora oli huomannut, että hänen oma tyttärensä oli kasvanut hänen ohitsensa ja hätääntyneenä soitti äkkiä ennustajaeukkoa tuomaan hänelle antivampiiria. Puteli ei ollut kallis ja Lora osti sen empimättä.

16-8.jpg
Oston jälkeen iski kuitenkin epäilys. -Mikä takaa, että tämä toimii, minä en kuole tähän tai tämä ei ole pahanmakuista? Lora kysyi itseltään.

17-8.jpg
Rahaa ei kuitenkaan sopinut tuhlata, sitä mieltä Lora oli ja kulautti kaiken kitaansa. Pahanmakuista se oli tottavie ja aineen vaikuttaessa hän oli varma kuolevansa. Laskeuduttuaan takaisin maanpäälle Lora huomasi ihonsa muuttuneen normaaliksi ja ettei aine ollut surmannut häntä.

18-8.jpg
Jopa opiskelevaa Abnya yritettiin saada mukaan kerhoihin ja harrastuksiin, mutta Abny antoi kaikille yhtä kovat rukkaset kuin Lorakin.

19-8.jpg
Lorasta oli hassua kulkea taas päivänvalossa ja minusta oli hassua ja hyvin inhottavaa etteivät Loran tarpeet enää pysyneet laskemattomina. :( Zoe vilkuili itseään nuorempaa äitiään ja totesi, että hän näytti paremminkin Loran äidiltä kuin Lora hänen.

20-8.jpg
Erikin ollessa yksin kotona, tämä teki kummia rituaaleja ennen ruuanottoa jääkaapista. Tilanteen hurmaavuutta lisäsi se, ettei hänellä ollut kuin farkut päällään.

21-8.jpg
Ted todisti olevansa todellinen nörtti, kun hän toi ensimmäisenä päivänä tavallista paremman todistuksen. Abnykin sai hyvän, kiitos veljeltään lunttaamiseen.

22-8.jpg
Töistä tultuaan Iivana ilmeisesti haistoi Erikin tekemän ruoan ja alkoi myöskin hieroskella itseään hyvin nautinnollinen ilme kasvoillaan.

23-8.jpg
Taloon porhalsi jatkuvasti väkeä pyytämään perhettä mukaan erilaisiin harrastuksiin ja Zoelle tuotti vaikeuksia sanoa noin rikkaan näköiselle naiselle ei tämän pyytäessä tätä mihinkälie seuraan.

24-8.jpg
Erik oli yhdessä vaiheessa päässyt turhan paljon kuntoilemaan altaassa ja väsähtänyt sitten ainiaaksi. Zoen suru oli pohjaton - ei hän halunnut kasvattaa viittä lasta ilman miestään, vaikka yksi niistä olikin jo yliopistolla ja hänellä oli omat vanhempansa apuna.

25-8.jpg
Uima-allasta ei halunnut käyttää enää kukaan, joten sen tilalle rakennettiin lampi ja saari Erikin hautaa varten.

26-8.jpg
Zoe alkoi nähdä unia muista miehistä, eikä Abny voinut katsoa kuinka hänen äitinsä unelmoi toisista miehistä juuri edellisen kuoltua.

27-8.jpg
Zoen kasvatustaakkaa helpottivat Anitta & Disk, jotka päättivät ottaa ison harppauksen teini-ikään.

28-8.jpg
Tyylitajua ei kummallekaan suotu, mutta todella tyytyväisiä he olivat molemmat itseensä. Anitta sai tavoitteekseen suosion ja Disk mammonan.

29-8.jpg
Anitta pysyi tyytyväisenä itseensä ja ulkonäkökään ei muodonmuutoksen jälkeen ollut paha.

30-8.jpg
Disk taas muistutti oikein paljon Andrewia, muttei halunnut aivan niin rajua tyyliä.

Edelliseen osaan tuli aivan hirveästi kommentteja, ja olisi ihana saada tähänkin. :)