2-7.jpg
Loralle oli ylennyksiä töistä sadellut niin, että tämä pääsi kokeilemaan urapalkintoa ja näinollen kaivamaan puhelimia tuon pötkylän sisuksista.

1-7.jpg
Viereisessä huoneessa Zoe ja Erik kokeilivat omasta mielestään paljon viihdyttävämpää puuhaa.

4-7.jpg
Puuhat toivat tulosta ja kun Zoe seuraavana iltana nousi sängystä, hän huomasi vatsansa pyöristyneen ja
hän näytti hyvin hämmästyneeltä.

5-7.jpg
Iivana oli ottanut menestyäkseen sotilasuralla ja toi aina välillä ylennyksen mukana kotiin. Urapalkinto oli enää ylennyksen tai parin päässä.

6-7.jpg
Kuten ehkä jo osa huomasi, huoneet näyttivät erilaisilta, ja sehän johtuu siitä että talo sekä puutarha uusittiin. Vaikka Zoe oli hoitamassa puutarhaa ja ansaitsi siinä sivussa puutarhanhoidon hopeisen(?) ansiomerkin, mansikat ottivat ja kuolivat. Talvi ei tainnut tehdä niille hyvää, eikä tuo asukaan taida tehdä Zoen vatsalle hyvää, kun ei edes näytä sen pyöristymistä.

7-7.jpg
Zoe kävi vaihtamassa vaatteensa höllempiin, ja huomattiin että vatsa oli entistä isompi ja uskokaa tai älkää, se ei johdu tuosta pitsan syömisestä!

8-7.jpg
Ei tosiaankaan johtunut! Vauvahan sitä vatsaa kasvatti ja lopulta se päätti tulla uloskin. Zoe ei ollut ollenkaan mielissään, vaan oli kivun tunnettuaan sitä mieltä, että vauva saisi olla siellä vielä sen aikaa, että hän ehtisi valmistautua synnytykseen.

9-5.jpg
Lopulta saatiin ulos pienen pieni poikavauva, jolla taisi olla äitinsä hiusten- ja ihonväri sekä isänsä silmät.

10-6.jpg
Kaikki olivat aivan ihasutksissaan ja yhteistuumin päätettiin, että pojan nimeksi tulee Andrew.

11-6.jpg
Erik oli kiinnostunut tietämään, mitä Lora teki viettäessään kaikki päivät yläkerrassa. Herra löysi vain arkun ja päätti vähän kurkata sinne. Molemmat säikähtivät pahanpäiväisesti ja Lora oli vahingossa purra Erikiä!

12.jpg
Erik kuitenkin selvisi järkytyksestä pikaisesti, ja hän sekä Zoe tajusivat olevansa edelleen kihloissa, vaikka heillä oli jo lapsikin! Takapihalle haettiin hyvin pian hääkaari ja vieraita kutsuttiin jopa 16. Kaikki vaan eivät päässeet kuvaan, sillä olivat liian kiinnostuneita tyynysodasta seuratakseen häätilaisuutta.

13-6.jpg
Vierailla oli hyvin paljon häslinkiä istumapaikkojen kanssa, ja niinpä esimerkiksi Ben (vaaleanruskea pitkä takki) joutui täysin eri puolelle penkkirivistöä kuin vaimonsa Ninni (tumma iho, vaalea mekko).

14.jpg
Hääruuaksi nuoripari söi tietenkin yliopistosta jäänyttä pitsaa. Molempien ilmeet olivat tietenkin erittäin onnelliset naimisiin menon takia.

16-6.jpg
Andrew oli nähtävästi fiksumpi vauva kuin luulimmekaan, hän hoksasi jo ennen taaperoikää vanhempiensa menneen naimisiin.

15-6.jpg
Tosin se taaperoikä ei ollut enää kaukana. Itseasiassa vain kynttilöiden puhalluksen päässä.

17.jpg
Serpentiiniä lenteli, kun Andrew hyppäsi taapeoksi. Hänessä ei ainakaan näyttänyt olevan mitään ulkoista vikaa, hampaatkin löytyivät jo.

18-6.jpg
Ulkonäössä ei tosiaankaan ollut mitään vikaa! Andrew oli niin suloinen ja valloittava, ettei mitään rajaa.

20-6.jpg
Paikalle ilmestyi yhtäkkiä lastenhoitaja ihan ilman tilausta, ja kun tämä lähetettiin pois, hän otti ison maksun pelkästä potan tyhjentämisestä!

21-6.jpg
Iivanalle siunautui jälleen yksi ylennys töissä, ja viisi ylennystä tuli täyteen niin, että Iivana sai sotilasuran urapalkinnon pihalle. Lora ja Zoe eivät ollenkaan olleet iloisia, että se suuri rotisko pistettiin pihalle pilaamaan maisemat.

22-6.jpg
Kasvimaan ympärille oli hankittu kasvihuone ja kasvien lisäksi siellä kukoisti Erik, joka pian ansaitsikin ansiomerkin puutarhanhoidosta.

23-6.jpg
Loran harjoittelut urapalkinnon kanssa eivät olleet menneet ollenkaan hukkaan vaan toivat hänelle ylennyksen. Naikkonen jopa hymyili ja iloitsi asiasta, vaikka aurinko poltteli hänen ihoaan sitä enemmän mitä kauemmin hän juhli.

24-6.jpg
Kassa kertyi ylennyksien mukana, ja kun rahantulo oli kerran varmistettu,
Zoe ja Erik päättivät yrittää toista (tai mahdollisesti toista ja kolmatta) lasta.

25-6.jpg
Kun Lora sai ylennyksen, hän iloitsi ja oli hyvällä tuulella töissä, mikä toi hänelle jälleen uuden ylennyksen ja jolloin hän oli taas iloinen ja hyvällä asenteella... Tällä teorialla Lora ylennettiin taas.

26-6.jpg
Erikin sekä Zoen hauska ilta oli tuottanut tulosta ja Zoen vatsan kasvusta päätellen siellä lymyili uusi vauva.

27-6.jpg
Andrewia ei toki unohdettu, päinvastoin, hänelle opetettiin erilaisia taitoja minkä kerettiin. Andrew katsoi vähän kummissaan jätekasaa, jonka sisältö oli vähän aikaa sitten ollut hänen potassaan.

28-6.jpg
Andrew ei oikein välittänyt oppia puhumaan, sillä hänestä pottailussa oli tarpeeksi vähäksi aikaa. Iivana ei kuitenkaan menettänyt malttiaan, vaan vei pitkän uurastuksen jälkeen oppinsa perille Andrewiin.

29-6.jpg
Sinä iltana saatiin myös nauttia tuplasynttäreistä, Andrew kasvoi lapseksi ja Iivana (hyvin harmissaan) vanheni vanhukseksi.

30-6.jpg
Andrewista tuli aivan hirvittävän suloinen ja komea pikkupoika. Ainoa pikkuvika oli isältä perityt pusuhuulet. Kyllähän ne nyt lapsena menee, mutta aikuisena eivät välttämättä näytä enää niin hyviltä.

31-2.jpg
Iivanastakin tuli suloinen! Tai ehkä oikeastaan vähän säälittävän reppanan oloinen, mutta mukavalta papaltahan se näyttää.

Tuli taas tehtyä uusi osa ja hauskahan se olisi, jos ne jotka tätä lukevat, kommentoisivat. :)