Ensimmäiseksi, hienoa että olette vaivautuneet avaamaan tämän blogin ja ehkä jopa valmiita lukemaan sitä.
Tässä on siis tarina Johnsonin suvusta, jolla yritän päästä kymmenenteen sukupolveen. Yritän pelata mahdollisimman sääntöjen mukaisesti, mutta joitakin sääntöjä ei sitten aina voi vain muistaa. Pisteitä en laske.
Osien pituudeksi sanon että aina noin 30 kuvaa, joskus saattaa toki tulla pidempiä tai lyhyempiä.

1-1.jpg
Kuvassa näette tämän legacyn aloittajattaren, perhetavoitteisen, ruskeahiuksisiin ja ahkeriin työntekijöihin mieltyneen, juhla-asuja inhoavan Lora Johnsonin. Hänen elämäntoiveensa on päästä opetusministeriksi.

2-1.jpg
Rahaa ei ikinä ole tarpeeksi, sen Lora sai todeta hyvin nopeasti. Vessa ja suihku piti sijoittaa ulos, sillä ei ollut varaa rakentaa isompaa taloa. Rahoja meni myös parisänkyyn, sillä Lora kuului niihin simeihin, jotka kierivät ja kierivät öisin. Saa nähdä miten käy, kun Lora nukkuu miehensä kanssa samassa sängyssä. Jos siis sitä miestä tulee.

3-1.jpg
Kun Lora sai lehden käteensä, hän meni empimättä kaikkien juorusivujen ohi työnhakupalstalle. Opetus-uralta ei löytynyt töitä, mutta Lora pääsi aloittamaan uraa liiketalouden parissa.

4-1.jpg
Uudessa kaupungissa on viisasta hankkia paljon tuttuja ja ystäviä, ja Lora aloitti tämän homman heti. Sitten kun niitä tuttuja oli löydetty, Loraa pyydettiin koko ajan stadiin tai treffeille.

5-1.jpg
Naapureista, jotka tulivat tervehtimään, ei ollut aviomieheksi eikä Loran tulevien lasten isäksi, joten hän soitti treffipalveluun.

6-1.jpg
Kun ennustajaeukko saapui, hän pyysi maksua Loran unelmien seuralaisen löytämisestä. Tähänhän meidän neitimme ei ollut ollenkaan varautunut, ja antoi 6 simoleonia ajatellen sen olevan tarpeeksi.

7-1.jpg
Taivaista tippui siedettävän näköinen miekkonen, ja Lora päätti kokeilla treffejä tämän kanssa.

8-1.jpg
Lora kyseli Vilpuksi esittäytyneeltä mieheltä kaikenmoista, ja kävi ilmi, että Vilppu oli köyhä, työtön retale, eikä siis vastannut ollenkaan Loran käsitystä unelmamiehestä. Lisäksi Loraa häiritsi hieman ennustajaeukko aivan hänen selkänsä ja takamuksensa takana.

9.jpg
"Oisko sulla varaa isoon taloon? Mä haluun ison talon, johonka mahtuu paljon lapsia", Lora selitti haaveitaan. Vilpulla ei ollut varaa isoon taloon, Vilppu sai mennä.

10.jpg
Ennustajaeukkoa tarvittiin taas, ja tämä nyrpisti nenäänsä kun Loralta herui taaskin vain 6 simoleonia. Lora ajatteli edelleen, että se oli aivan riittävä rahasumma ja oli innoissaan kun ennustajaeukko otti taas lasipallonsa esille.

11.jpg
Tällä kertaa tuli lehmä, jolle Lora ei antanut minkäänlaista mahdollisuutta. Vain harvinaisen rumat simit piiloutuvat lehmä- ja laama-asujen taakse, eikä sellaisia voinut huolia kumppaniksi. Lora lähetti lehmän ja ennustajaeukon molemmat pois.

12-1.jpg
Lora sai jälleen kutsun stadiin, ja tällä kertaa hän suostuis. Kun ei treffipalvelu tuonut hänelle hyvää miestä, oli sitä lähdettävä itse etsimään stadista.

13.jpg
Etsintä osottautui hyvin kannattavaksi, sillä samantien löytyi oikein komea Iivana Prinkkala. Lora meni kysymään, tiesikö herra liikuskeliko tässä naapurustossa kenties roistoja.

14-1.jpg
Kovin pian oli Iivanan kuitenkin mentävä, mutta onneksi Lora sai tuon hämyisen miehen puhelinnumeron.

15.jpg
Kotona hän yritti heti soittaa Iivanalle, ja kun tämä ei vastannut, Lora jatkoi soittelua tunnin välein koko illan ja yön.

16.jpg
Kun Lora vihdoin ja viimein aamulla sai Iivanan kiinni, hän kysyi heti oliko miehellä varaa isoon taloon. Piti nääs varmistaa, oliko koko yön soittelu mennyt hukkaan.
Soittelu ei mennyt hukkaan, Iivana oli rikas ja hänellä oli jo nyt suurensuuri asunto.

17-1.jpg
Lora menestyi liikeutaloudessa ja oli selvästi luotu sinne. Heti ensimmäisenä päivänä hän sai ylennyksen ja seuraavana luovuuspisteen, molemmat parista oikein vastatusta urakysymyksestä.

18.jpg
Menestyvän liikenaisenkin kotona nähtävästi kävi vahinkoja. Televisio simahti rikki kesken katselun ja Lora yritti korjata sitä. Olisi kuitenkin hyvä tietää, ettei sähkölaitetta korjata kaivertamalla ruuvimeisselillä sen ruutua.

19.jpg
Kovin kaunihistihan siinä sitten kävi. Onneksi Loralla ei ollut mekaniikkapisteitä, ei sitten menetetty niitä. :D

20.jpg
Lora oli hankkinut muodikkaan takin, samanlaisen kuin aikaisemmin nähdyllä kaverillaan ja eläimet olivat aivan hulluna siihen. Tuo koirakin oli selvästi kateellinen kun Lora silitti pingviiniä eikä häntä.

21.jpg
Heti töistä tultuaan Iivana soitti Loralle ja pyysi tätä treffeille. Ja miksikäs Lora olisi kieltäytynyt, kun hän kerran sai vielä aikaa vaihtaa muodikkaat kuteet ja meikit ylleen?

22.jpg
Heti taksista astuttuaan Lora alkoi liehitellä Iivanaa. Keskellä autotietä. Heidän onnensa ettei sieltä tullut humalaisia opiskelijoita ylinopeutta ja ajanut heitä liiskaksi!

23.jpg
Ensimmäinen pusukin vaihdettiin autotiellä.

24.jpg
Lora halusi ensitreffeistään kertakaikkisen täydelliset ja meni pyytämään dj:ltä hitaampaa biittiä. Musiikki oli hyvää, mutta kaikkia häiritsi kun dj huuteli ja bailasi kuin heikkopäinen hempeiden balladien tahdissa.

25.jpg
Huutelu ja muu kuitenkin unohtui, kun intiivimpi tanssi alkoi. Iivanalla on muuten aika kireät housut, tämä on kai paras kuva josta sen näkee. ;)

26.jpg
"Nöfff......" Lora oli aivan rakkauden huumassa, mutta Iivanaa häiritsi hurjasti bailaava Maisa.

27.jpg
Onneksi Maisa vaihtoi paikkaa ja löysi samanhenkistä seuraa. Tosin epäilen, että tuo miekkonen oli enemminkin kiinnostunut vahtaamaan Maisan kaula-aukkoa kuin keskustelemaan musiikista.

28.jpg
Rakkaudenhuuma jatkui kun Iivana kertoi olevansa upporikas ja rakastunut. Maisakaan ei häirinnyt enää Iivanaa, sillä hänestä ei näkynyt kuin päälaki.

29.jpg
Kun Lora meni soittamaan taksia, tuli kumma Kreivitär ihailemaan häntä. Lora oli hieman hämillään naisen ihonväristä ja kulmahampaista.

30.jpg
Vielä treffien päätyttyä Iivana todisti uskollisuutensa irvistämällä vastaantulevalle naiselle, joka muuten sopii ehdottomasti sille Loran entiselle retale-treffiseuralaiselle.

Tässä oli ensimmäinen osa, milloin seuraava osa tulee, sitä en osaa sanoa. Pian kuitenkin.
Ja kommentit ovat aina kivoja ja kannustavat jatkamaan pitkälle. ;)