Anteeksi osan viivästyminen, viime viikolla minulla oli kiireitä ja sitten olin perjantaista eiliseen sukuloimassa. Mutta nytkun minulla on hiihtoloma, osia alkaa varmaan taas ilmestyä useammin. :)

1-5.jpg
Lora oli vaatinut kaikkia olemaan koskematta hänen puutarhaansa, mutta kun Lora oli töissä, Ben ei voinut vastustaa kiusausta ja hoiti pikkuisia tomaatintaimia. Hän kai ansaitsi puutarhanhoidon pronssisen ansiomerkin, en ole aivan varma.

2-5.jpg
Yöllä Lora ei jaksanut ihmetellä tomaattiensa hyvää kuntoa, vaan innostui poimimaan ne kaikki. Sato myytiin ja simoleoneja tipahteli kassaan.

3-5.jpg
4-5.jpg
Sisällä Iivanalla ja Benillä oli isojen poikien leikit menoillaan - he heittelivät muroja. Kannatan Benin ilmeiden tsekkaamista. :D

5-5.jpg
Ainoastaan Zoelta näytti nyt puuttuvan ansiomerkki puutarhanhoidosta, nimittäin Iivanakin sai sellaisen korjatessaan myöhempää satoa pois.

6-5.jpg
Ben toi koulusta mukanaan sieväpiirteisen tytön, jonka kampaus ja meikit hieman ontuivat. Ben päätti korjata ongelman ja tyttö suostui siihen, että Ben stailaisi hänet.

7-5.jpg
Tyttö ei sitten kuitenkaan ollut niin tyytyväinen Benin kädenjälkeen. Häntä kauhistutti kalju ja karmea meikkimaski. Ben oli hieman häpeissään, mutta pyysi saada korjata virheensä.

8-5.jpg
Toisella yrityksellä onnistuttiin oikein hyvin.

10-4.jpg
Myöhemmin illalla koitti aika, jolloin Zoen oli aika vaihtaa lapsi-iän ilot teini-iän tuskiin. Ben ei vaivautunut katselemaan siskonsa kasvua, vaan veti iloisesti sikeitä.

11-4.jpg
Hyvin äkkiä Zoen tilalla seisoi kaunis nuori nainen, jonka veli veteli edelleen hirsiä sängyssään.

12-5.jpg
Zoe halusi olla hieman erikoisempi tyyliltään, ja päätti värjätä hiuksensa räikeän pinkeiksi.

13-4.jpg
Ben ei tosiaankaan ollut halukas näkemään teini-ikäistä siskoaan ja otti taksin yliopistolle. Stipendirahoja hän sai kai 3 250 simoleonia.

14-5.jpg
Silkkaa piruuttaan Zoe lähti hänen peräänsä - tyttöä ei kiinnostanut olla teini noin mauttomalla talvitakilla.

15-4.jpg
Lora oli ollut koko sen ajan töissä, eikä ehtinyt hyvästellä lapsiaan. Se ei kuitenkaan häntä haitannut, sillä hän sai jälleen ylennyksen.

16-4.jpg
Hän suuntasi vain istuttamaan uusia vihanneksia kasvimaalle ja ansaitsi siinä touhutessaan puutarhanhoidon hopeisen ansiomerkin.

17-5.jpg
Yliopistolla Zoe oli käynyt ottamassa itselleen nenäkorun sekä monen monta rengasta korviinsa. Hiukset oli värjätty mustiksi, mutta Zoe päätti sen olevan vain väliaikaista.

18-4.jpg
Ben taas oli vaalentanut hiuksensa melkein platinoiksi ja pistänyt lippiksen päähän peittämään tulevan juurikasvun.

19-4.jpg
Melkein samantien herra kirjoitti lopputyönsä pääaineena teatteritaide.

20-4.jpg
Ei sisarusparin kauaa tarvinnut kampuksella odotella, kun vilahtelija kirmasi heidän asuntoonsa. Erityisen komea mies ei ollut, joten Zoe ei mennyt tekemään lähempää tuttavuutta.

21-4.jpg
Sen sijaan naikkonen valitsi pääaineekseen psykologian ja kirjoitteli lopputyönsä valmiiksi.

22-4.jpg
Opiskelubuumi jatkui eikä Zoe antanut edes edessään bailaavan cheerleaderin häiritä itseään. Luulen, että Benillä olisi ollut eri reaktio jos joku tulisi keikuttamaan takamustaan tämän naaman eteen. ;)

23-4.jpg
Zoe sai sen blondin miekkosen, jonka oli lapsena tavannut, langanpäähän. Ilmeestä huolimatta juttu luisti oikein hyvin.

24-4.jpg
Ben piti hauskaa kikattamalla siskolleen kun tällä meni muroja väärään kurkkuun.

25-4.jpg
Zoe perusti osakunnan, jotta voisi järjestää bileitä. Osakuntien syvin merkitys ei tainnut ihan aueta hänelle.

26-4.jpg
Musta väliaikaisväri sai mennä, kun Zoe värjäsi hiuksensa taas pinkeiksi. Kampaus vaihtui, jotta monet korvarenkaat näkyisivät vähän paremmin.

27-4.jpg
Melkein heti tyylimuunnoksen jälkeen hän kutsui kaikki toogabileisiin ja meni itse jo valmiiksi pihalle jammailemaan.

28-4.jpg
Kukaan vieraista ei saapunut, mutta se ei Zoeta häirinnyt, kun hän soitti blondille miehelle ja tämä toi tumman ystävättärensä mukanaan. Kaikki ohikulkijatkin vedettiin mukaan bileisiin.

29-4.jpg
Ben käväisi yliopistolla ja toi mukanaan ensimmäisen merkin osakunnalle.

30-4.jpg
Kaikki jorasivat tahdissa ja juhlien tunnelma kohosi. Ainoastaan tuo blondi mies, jonka nimi on muuten Erik, jätti jammailematta.

32-2.jpg
Zoe meni tietenkin juttelemaan (flirttailemaan) Erikille. Aika loppui, ja Zoe sai muiston mahtavista megabileistä.

Tässä oli tämä osa, ja vaikka pientä taukoa olikin, haluaisin kommentteja. :)