Voi anteeksianteeksianteeksi tämä yli kuukauden mittainen tauko, peli-innostus oli yhdessä vaiheessa vain hiipunut ihan kokonaan pois, kun uusin Potter -kirja ilmestyi ja sen luettuani innostuin ficeistä. :D Tässä tämä nyt kuitenkin on, kymmenes osa, yritän pitää päivitystahdin tämän jälkeen taas normaalina.

1-12.jpg
Anitta ei kovin kauaa viitsinyt kotona asustella vaan löysi itsensä hyvin pian taksista joka vei yliopistoon.

2-12.jpg
Disk ei voinut sallia sitä, että Anita viettäisi villejä opiskeluvuosia samalla, kun hän itse mätänisi kotona ja otti heti perään taksin yliopistolle.

3-12.jpg
Ted ja Andykin tunsivat kokeneensa tarpeeksi lapsuusajan riemuja ja Zoen virnuillessa vieressä, he kasvoivat teineiksi mukanaan vähän kimalletta ja leijailevaa paperisilppua.

4-12.jpg
Zoen virne vaihtui pian järkytykseksi - hänen omat pikkuiset kuopuksensa olisivat nyt vapaita lähtemään milloin tahansa yliopistolle aikuistumaan. ;(

5-12.jpg
Andy otti suvun ensimmäisenä lävistyksen lärviinsä. Hunajanvärisille hiuksillensa hän ei onneksi tehnyt mitään ja pisamatkin pysyivät paikallaan. Andyn tavoite on tieto.

6-13.jpg
Tedkään ei luopunut laseistaan ja joutui harjoittelemaan hurmurihymyä väistääkseen nörtin maineen. Tavoitteekseen Ted sai mammonan.

7-10.jpg
Vaikka Erikin hauta oli ihan selkeästi saarella veden ympäröimänä, oli haamu jotenkin onnistunut pääsemään sieltä pois kastelemaan Johnsonien eteistilaa.

8-10.jpg
9-8.jpg
Johnsoneille oli iskenyt jälleen joku ihmeellinen bugi, jonka takia kaikki tontilla asuvat ja vierailevat simit saivat vuorotellen palaa, vaikka olisivatkin olleet koko ajan sisätiloissa.

10-9.jpg
Andy ei kauaa jaksanut teininä olla, kun oli mahdollisuus päästä yliopistolle. Niinpä hän soitti taksin joka vei hänet kasvamaan nuoreksi aikuiseksi.

11-9.jpg
Ted seurasi välittömästi kaksoisveljeään ja otti suunnan kohti yliopistoa.

12-9.jpg
Yliopistolla Disk leikkasi itselleen paljon paremmin sopivan hiusmallin ja huomattiin että hän oli oikein komea mies sinisine silmineen ja söpöine nenineen sekä suineen.

13-9.jpg
Andy ei muuttanut ulkonäköään mitenkään radikaalisti, ainoastaan lävistyksen hän otti pois.

14-9.jpg
Tedistä tuli ihan siedettävän näköinen, mutta perijäkilpailussa hän häviää ehdottomasti Diskille ja Andrewille. ;--)

15-9.jpg
Andrew'n kasvonpiirteet ovat hyvin lähelle Diskin ja Andyn kasvoja, mietin vain että mitä hemmettiä olen miettinyt valitessani hänelle vaatteet ja hiukset :D ! Älkää huoliko, ette tule enää ikinään näkemään tuollaisia tyylivirheitä tässä legacyssa.

16-9.jpg
Anitta oli aivan kuin äitinsä, suuremmilla silmillä vain.

17-9.jpg
Siinä kävi sitten niin, että - tittididii - Diskistä tuli perijä ja hän soitti kyydin takaisin kotiin. Opiskella hän ei välittänyt, olihan hänellä töissä käyvät isovanhemmat talossa.

18-9.jpg
Disk ei paljoa muuttunut kotioloissa, ainoastaan vaatteita luonnollisesti vaihdettiin.

19-9.jpg
Iivana oli varsin vetreä vanhus - hän sai kuntopisteensä täyteen balettia tanssiessaan.

20-9.jpg
Disk ei ollut vielä toistaiseksi löytänyt itselleen puolisoa, mutta arveli asian korjaantuvan kun hän näki kadulla kävelevän sievän neitokaisen. Hän meni heti tervehtimään eikä Liisaksi esittäytynyt neiti saanut millään silmiään irti Diskin rintalihaksista.

21-9.jpg
Samaan aikaan pihalle kurvasi ulosottajamies ikävän näköisen autonsa kanssa.

22-9.jpg
Disk oli pyytänyt Liisaa treffeille ja niin he tekivät läheistä tuttavuutta Stadin 50 -luvun kulmakuppilassa.

23-9.jpg
Diskin mielestä nopea toiminta toimi tässä tilanteessa ja pian hän & Liisa vaihtoivat ensisuudelman. Liisa oli muuten päässyt nauttimaan Johnsoneiden palanut iho -bugista.

24-9.jpg
Seuraavana päivänä Disk pyysi Liisaa muuttamaan yhteen ja nainen suostui. Hän toi mukanaan yli 10 000 simoleonia ja Disk ihmetteli miksi nainen ei ollut ostanut itselleen tyylikkäämpiä kuteita kun kerran varaa oli.

25-9.jpg
Muodonmuutoksen jälkeen muut kuin Disk huomasivat Liisan hurmaavan ulkonäön. Älkää välittäkö tuosta vammaavasta peilistä Liisan takana. :))

26-9.jpg
Iivana sai musiikkiin & tanssiin kohdistuvan harrastusintonsa täyteen kirjoitellessaan musiikkiblogiinsa.

27-9.jpg
Hänen reppuunsa ilmestyi pian tuommoinen kunniakilpi, joka pistettiin heti eteiseen, että kaikki vieraat huomaisivat heti että talossa asui oikea tanssi ja musiikki-intoilija.

28-9.jpg
Liisa ja Disk olivat ihastuneet uuteen makuuhuoneeseensa ikihyviksi ja pistivät neljännen sukupolven aluilleen.

29-9.jpg
Sänkypuuhien jälkeen Disk polvistui Liisan eteen ja pyysi tätä vaimokseen ja miksikäs Liisa olisi kieltäytynyt. Disk oli komea ja varakas.

30-9.jpg
Disk sai töitä stand up -koomikkona ja inhosi työasuaan heti ensihetkestä lähtien. Hän päätti saada pian ylennyksen ja hienomman työasun.

Nyt kun sain vihdoin tämän osan kirjoitettua, toivoisin kommentteja - niin risuja kuin ruusujakin.