Anteeksi aivan kamalasti tauosta, joka venyi aivan liian pitkäksi - luulen ettei minun enää kannata lupailla uutta osaa lähiaikoina, sillä viimeksi kun olen niitä lupaillut, on tullut aivan törkeän pitkiä taukoja. Korvaukseksi saatte nyt nauttia extrapitkästä osasta, tai ainakin toivon että nautitte. :)

1-13.jpg
Kun Zoe ja Lora olivat molemmat vanhentuneet ja menettäneet miehensä, heillä riitti juttua vaikka kuinka. Hyvin usein heidät löysikin Loran makuuhuoneesta juoruilemasta Kinnusen Irman uusista verhoista tai muusta vastaavasta.

2-13.jpg
Liisa ei kauaa jaksanut sitä touhua katsella ja päätti lähteä tarkistamaan miltä musiikin & tanssin jäsenkerho näytti.

3-11.jpg
Klubi osoittautui kuitenkin varsin köyhäksi ja Liisa, joka oli salaa haaveillut tanssiurasta, luopui unelmastaan ja hankki internetin kautta työpaikan arkkitehtuurina.

4-13.jpg
Olivian lapsuusaika oli hujahtanut ohi aivan hetkessä - niin ihmeen nopeasti että Liisa epäilivät hänen ottaneen elämäneliksiiriä liian alhaisilla tavoitepisteillä, mutta Olivia kielsi sellaisen täysin.

5-13.jpg
Kauaa Liisa ei kuitenkaan ehtinyt epäillä Oliviaa ja kiusata häntä kysymyksillään, sillä hän oli aivan liian hurmaantunut kasvaneesta kauniista teini-ikäisestä tyttärestään. Yhtäkkiä Liisa olikin sitä mieltä, että noin kauniiksi tytön olisi suonut kasvaa aikaisemminkin.

6-12.jpg
Olivia oli itsekin erittäin tyytyväinen itseensä - hän oli blondi ja hänellä oli upeat sääret, kuka häntä voisi vastustaa? Nautintotavoitteiselle neidolle kelpasivat vain punapäät ja blondit jotka eivät olleet karismaattisia.

7-12.jpg
8-12.jpg
Ei kukaan perheestä ainakaan, sillä Olivialle remontoitiin ja sisustettiin huone, joka sai Liisankin kateelliseksi omalle tyttärelleen - hänen oli pienenä pitänyt jakaa huoneensa pikkuveljensä kanssa ja sen takia lattiat olivat aina olleet täynnä pikkuautoja.

9-10.jpg
Koulussakaan ei mennyt yhtään sen huonommin ja vaikka opettaja ei heti kymppiä antanutkaan, Olivialle riitti se että hänen luokkalaisensa pojat olivat yrittäneet jokainen iskeä hänet ainakin kaksi kertaa.

10-11.jpg
...Tosin jotkut iskuyrityksistä olivat olleet todella ällöttäviä ja Oliviaa oksetti ajatella niitä. Zoe luuli että tyttö oli saanut jonkun pöpön koulusta ja oli heti soittamassa koulun ruokalaan, että mitä he olivat siellä tarjoilleet.

11-11.jpg
Lora oli viimein noussut lääkintäuran huipulle ja sai kulkea upealla mustalla limusiinillä.

12-11.jpg
Mutta niin sai Oliviakin, mutta ei työn kautta. Hän oli pyytänyt paria kaveriaan yöjuoksulle ja muuan Riki koitti hurmata Olivian hakemalla hänet vähän coolimmalla kaaralla. Olivia ei kuitenkaan paljoa ehtinyt autoa ihastella, sillä hänellä oli kiire ettei vain Lora tai joku muu huomaisi hänen lähtöään.

13-11.jpg
Olivia ei ollut huomannut pihalla autoa kunnostavaa isäänsä, mutta ei Diskään ollut huomannut tytärtään, sillä hän oli melkein saanut kunnostettua autonrämän ja maalaili juuri sitä.

14-11.jpg
Disk innostui vähän ja koristeli auton sivut, jolloin perheen naiset vannoivat pyhästi, etteivät ikinä ajaisi tuon näköisellä autolla.

15-11.jpg
Olivia oli innostunut kuntoilusta ja jättänyt kaikki herkut pois. Hän kävi aina nappaamassa jonkin energiapirtelön tai vastaavan, kun teki mieli napostella jotakin. Ilmeestä päätellen maku ei kuitenkaan aina ihan samaksi yltänyt.

16-11.jpg
Olivia oli myös hakenut töitä tanssiuralta ja niin hyväkuntoinen tyttö otettiin sinne mielellään. Ylennyskin annettiin heti ensimmäisenä päivänä.

17-11.jpg
Zoekin oli tsempannut töissä ja päässyt uransa huipulle. Vaikka kyseessä olikin mystiikkaura, Zoeta ei haettu töihin helikopteria mystisemmällä vempeleellä.

41.jpg
Olivia inhosi tylsistymistä kotona, joten hän perui puheensa autosta, hyppäsi sen kyytiin ja hurautti salaiselle kuntosalille johon hän oli saanut töistä jäsenkortin.

19-11.jpg
20-11.jpg
Paikka ei ollut mitenkään ihmeellinen ja Olivialla oli kotona paljon kummoisempiakin kuntoiluvälineitä, mutta hän kuitenkin testasi kaikkea aikaa kuluttaakseen.

21-11.jpg
Kun kaikki oli salilla kokeiltu, keksi tyttö soittaa ennustajaeukolle. Olivia tutustutettiin kivannäköiseen Severiin jolla oli syötävän söpöt suklaanruskeat silmät.

22-11.jpg
Muuta hyvää Severistä ei sitten löytynytkään ja hänen juttunsa olivat Oliviasta melkein yhtä ällöjä kuin hänen luokkalaistensa poikien ensimmäisenä koulupäivänä.

23-11.jpg
Johnsoneista olivat kohta kaikki uriensa huipulla, sillä Disk löysi tiensä Viihdemaailman tähdeksi. Hänkin sai limusiinikyydin töihin, muttei pitänyt sitä enää minään kun Lora pääsi samanlaisella ja Zoe helikopterilla.

24-11.jpg
Yhtenä päivänä Remukalta meni hermo - muut olivat ties mitä tähtiä, meedioita ja johtajia ja hän oli siivooja.

25-11.jpg
Liisa ei heti ainakaan menestynyt töissä, mutta korvasi sen sitten sillä, että löysi uuden planeetan ja sai siitä 500 simoleonia palkkiota.

26-11.jpg
Työnsä ohella Disk oli kirjoittanut romaanin ja kustantamossa oltiin oltu kiinnostuneita. Kirja julkaistiin ja se nousi hirveään suosioon. Diskiä tultiin onnittelemään kustantamosta ja hänelle annettiin samanlainen kirja mitä kaupoissakin tultaisiin myymään.

27-11.jpg
Disk ja Zoe nappasit molemmat painoksen ja aloittivat keskustelun kirjasta.

28-11.jpg
Zoe ei ollut enää mikään nuori, joten Olivia ajatteli sivuuttaa turhan opiskelun ja lainata vähän taitopisteitä isoäidiltään. Zoe säikähti kauheasti kun tuollainen laite alkoi yhtäkkiä imuttamaan hänen naamaansa ja Oliviakin hieman hämmentyi, mutta yritti pian uudestaan saatuaan hieman luovuutta isoäidiltään.

29-11.jpg
Se ehkä auttoikin Oliviaa töissä, sillä hän pääsi teiniuransa huipulle - nyt oli enää Liisa joka ei omalla työsarallaan ollut korkeimmalla pallilla.

30-11.jpg
Zoe ei tosiaankaan enää ollut nuori ja viikatemies oli Olivian lisäksi huomannut sen. Zoe ei kuitenkaan itse tajunnut asiaa vaikka sitä heilutettiin hänen naamansa edessä.

31-4.jpg
Samalla reissulla kuolema katsoi sopivaksi poimia myös Loran mukaansa. Zoelta oli perheelle mukavasti perintöä tullut, mutta Lora lahjoitti kauheat määrät ystävilleen ja Johnsonien ei-perijöille.

32-3.jpg
Kun äiti ja isoäiti oli Diskiltä riistetty, hän ei oikein huipputavoitepistein vanhukseksi kasvanut. Hän halusi olla työasussaan jotta säilyttäisi edes jotenkin nuorekkaan vaikutelman.

33-2.jpg
Hiukset harmaantuivat kunnolla, mutta Liisa oli aivan haltioissaan kypsästä ukostaan. Hän ei malttanut odottaa omaa syntymäpäiväänsä.

34-2.jpg
Olivia oli väsynyt käymään töissä kun ei siellä enää voinut mitään uutta saavuttaa, joten hän otti puhelimen kauniiseen käteensä ja erosi töistä. Perinnöt takasivat etteivät Johnsonit heti kaatuisi konkurssiin tästä päätöksestä.

35-1.jpg
Liisan mielestä ikuisuuden ajan kestäneen ajan jälkeen hänkin pääsi vanhenemaan iloisilla mielin.

36-1.jpg
Vanhukset eivät voi saada lapsia, joten Liisa tajusi perijänvastuun olevan nyt lopullisesti hänen harteillaan, ja oli siis aika hankkia jostakin mies. Tämä Armas tässä vaikutti muuten oikein sopivalta vaihtoehdolta, paitsi että asui Kolmijärvellä ja Olivia ei halunnut sellaista välimatkaa suhteessa.

37-1.jpg
Yhä miehetön Olivia kasvoi aikuiseksi hieman huolestunein mielin - poikien lisäksi häntä suretti se, että yliopisto oli mennyt häneltä aivan sivusuun.

40.jpg
Nuori nainen luopui teini-iässä tutuksi käyneestä kampauksestaan ja antoi hiustensa nyt olla auki. Myös vaatteet ja meikit eivät olleet enää niin kamalan pinkkiä ja Olivian reidet eivät enää olleet näkyvillä.

38-1.jpg
39.jpg
Olivian aikuistuttua vanhukset tunsivat, että nyt on aika astua sivummalle ja lähteä rakentamaan mummolaa, johon tulevat lapsenlapset voisivat ilolla tulla vierailulle.

18-11.jpg
Ennen töiden hankkimista Olivia lähti mies jahtiin - hyvällä tuurilla löytyisi sellainen ukko, joka tienasi niin hyvin ettei hänen itse tarvitsisi ollenkaan käydä töissä.

42.jpg
Kahvilassa ei komeita miehiä näkynyt, joten Olivia yritti houkutella paria paikalle tanssillaan. Vain kaksi vanhusta kokoontuivat vislaamaan hänelle.

43.jpg
Ravintola Viivasta sitten löytyikin varsin komea heppu, jonka perässä Olivia kiersi ympäri ravintolaa päästäkseen juttelemaan.

44.jpg
Illan mittaan Olivia ja tämä mystinen mies olivat päätyneet Olivian luokse halailemaan.

45.jpg
Ja hups, niin siinä vaan sitten kävi että vällyjen väliin päädyttiin. Mies tiedusteli söikö Olivia e-pillereitä tai muuta ehkäisyä varten ja Olivia vakuutti syövänsä, vaikkei naisella ollut hajuakaan mitä ne ovat, mutta hän uskoi niiden olevan jotakin vitamiinin tapaisia joita hän sai energiapirtelöstään.

Nyt on ollut niin kauhean pitkä tauko, etten tiedä viitsinkö kauheasti kommenttejä pyytää. Olen kuitenkin todella kiitollinen jos vaivautuisitte kommenttia laittamaan. :)) Seuraavasta osasta en sano mitään, se saattaa ilmestyä vaikka viikon tai sitten kuukauden päästä.