Onko tässä nyt voinut tapahtua niin, että minä olen unohtanut mainita Zoen ja Benin tavoitteet? D: Voiei, tuskin olen  muistanut mainita edes Iivanan tavoitetta. Nonniin, Zoe on siis tietotavoitteinen, Ben romantiikkatavotteinen ja Iivana myöskin tietotavoitteinen.

1-6.jpg
Ben ja Zoe setvivät ensimmäisen loppukokeensa kunnialla läpi ja molemmat saivat siitä viitosen.

2-6.jpg
Zoe halusi juhlistaa asiaa oikein kunnolla ja soitto Erikiltä tuli kuin tilauksesta. Herra pyysi hänet treffeille stadiin ja Zoe oli heti menossa mukana.

3-6.jpg
Suunta otettiin keilaradalle päin ja ensisuudelmakin vaihdettiin. Voin arvata, että muista näytti hauskalta kun ilmassa leijaili satoja pieniä sydämmiä.

4-6.jpg
Hommaa jatkettiin myös makuuhuoneessa kampuksella ja silloin Zoe menetti
neitsyytensä. Erikistä en tiedä sanoa mitään.

5-6.jpg
Molemmilla oli ollut hyvin hupaisaa ja viihdyttävää, Erik halusi kertoa sen Zoelle vielä jättimäisen ruusukimpun sekä runon avulla.

6-6.jpg
Ben oli häipynyt kahvilaan Zoen ja Erikin testatessa vuodetta ja löytänyt sieltä nätin tytön nimeltä Ninni. Ben kutsui Ninnin kylään todistaakseen Zoelle, ettei tämä johtanut vielä kovin huimasti puolisojahdissa.

7-6.jpg
Ben päätti somistaa tämän tumman neitokaisen kasvoja uudella kampauksella ja melkein huomaamattomalla meikillä. Ninni ilahtui kovin, mutta sen vaan sanon, ettei tälläkään kertaa selvitty ilman pellemaskia ja kaljua. ;)

8-6.jpg
Benin ja Ninnin suhde oli jo ystävyystasolla, joten Ben päätti panna peliin hieman flirttiä. Ninni ei pistänyt pahakseen, hän melkein suli Benin eteen tämän hurmatessa häntä.

10-5.jpg
Osakunnan myötä Zoe ja Ben saivat hakea yliopistolta pitsaa! Ja sitä he hakivatkin oikein paljon ja hyvin usein. Parhaimmillaan taisi asunnosta löytyä 11 kokonaista pyöreää pitsaa.

11-5.jpg
Zoe oli nähtävästi perinyt äitinsä karismaattisuuden - hänelle tuntemattomat Erikin tai jonkun muun ystävät soittelivat hänelle ja pyysivät treffeille. Zoe kieltäytyi joka kutsusta sillä halusi olla Erikille uskollinen (ja ehkä voittaa Benin puolisonhaussa).

12-6.jpg
Ulkona oli kunnon paukkupakkaset ja Zoe jäätyi siellä käydessään. Hän jähmettyi juuri ennen lämpimään suihkuun pääsyä, mutta onneksi vessaan sai lattialämmityksen ja Zoe pelastui.

13-5.jpg
Ben oli kutsunut Ninnin jälleen kylään ja Zoen ollessa luennolla he uskalsivat moiskauttaa pusunkin. Benin ilme on ehkä hieman hermostunut, vai miksi lukisi jähmettyneen hymyn ja lasittuneet silmät?

14-6.jpg
Pihalla, juuri kun Ninni oli lähdössä, Ben keräsi rohkeutensa ja päätti kosia Ninniä. Valitettavasti kuvasta ei näe onko Benillä jälleen lasittuneet silmät ja outo hymy. :D

15-5.jpg
Ninni suostui ja näin - voi ihanaa! - Ben ja hän ovat kihloissa. Nyt mentiin ja lujaa Zoen sekä Erikin ohi.

16-5.jpg
Zoe oli hankkinut itselleen pienen puutarhan asuntonsa viereen, eikä kauaa kestänyt kun jo lehtori tuli hänelle siitä valittamaan. "Käyttäisit ajan opiskeluun, nuori neiti!" arvon lehtori mäkätti ja Zoe vihastui oikein kunnolla hänelle.

17-6.jpg
Jonkin vuoden jonkin lukukauden (olen pahoillani, en oikein muista) jälkeen Benille tuli tilaisuus vaihtaa tavoitetta. Hän tarttui tilaisuuteen, sillä romantiikkatavoite ei oikein tuonut paljoa tavoitepisteitä. Tällä kertaa Benistä tuli nautintotavoitteinen, joka ei kyllä yhtään helpottanut toiveita tai tuonut enempää tavoitepisteitä. Zoe hyvin vahingoniloinen ja tyytyväinen omaan oikein mukavaan tietotavoitteeseensa.

18-5.jpg
Eräänä iltana sitten, kun Erik ja Zoe ihastelivat puutarhan lannoituksia, Zoe polvistui ja pyysi Erikiä kanssaan kihloihin.

19-5.jpg
Erik ei todellakaan kieltäytynyt, vaan pisti sormuksen sormeensa. Mites Erikin iho on muuten noin... sininen?

20-5.jpg
Parina seuraavana päivänä tomaatit pääsivät oikein kukoistamaan ja Zoe ansaitsi niitä hoitaessaan puutarhanhoidon pronssisen ansiomerkin.

21-5.jpg
Myös Ben hoiteli niitä ja taisi saada siitä hopeisen ansiomerkin taskuunsa!

22-5.jpg
Eräänä pimeänä ilmana Ben ja Zoe saapuivat vihoviimeisestä loppukokeestaan takaisin. Molempien arvosana oli laudatur, eli he olivat kumpikin päässeet yliopiston läpi parhailla mahdollisilla arvosanoilla. Zoe ja Ben saivat myös muistot 10 000 simoleonin hankkimisesta, sillä jokaisen loppukokeen jälkeen he olivat saaneet 1200 simoleonia apurahaa.

23-5.jpg
Edes päättäjäisbileitä ei pidetty, vaan haluttiin vain äkkiä kotiin. Zoe ehti ensin puhelimen luo ja sai ensimmäisen taksin takaisin kotinaapurustoon.

24-5.jpg
Ja hyvin hurmaavat vaatteetkin hän sai kotimatkalle, täysin kyllä Zoen tyyliä. Hiuksetkin palasivat mustiksi.

25-5.jpg
Benkin sai oikein tiukan ja kuuman topin kasvaessaan.

26-5.jpg
Ja kumpi sitten palasikaan takaisin Johnsoneille? No Zoe palasi ja Lora riensi heti halaamaan ja onnittelemaan tätä. Voin vaan arvata, että Zoelle tuli kylmä asussaan, kun Lorallakin oli ulkotakki päällään.

27-5.jpg
Zoe oli hieman kypsynyt yliopistoajoista eikä halunnut ehkää pinkkejä hiuksia eikä rankkoja vaatteita. Hän halusi olla suloinen pikku kotiäiti jatkamassa Johnsonien sukua.

28-5.jpg
Zoe kutsui heti Erikin - joka ei muuten enää ole sininen! - kylään ja pyysi samantien muuttamaan yhteen. Sehän passasi Erikille, Johnsoneilla kun oli kertynyt kivasti tuohta kassaan.

29-5.jpg
Zoe passitti Erikin heti vaatekaapille ja peilin luo muuttamaan vähän tyyliään. Tuo asu on sitten ihan työasu, Erikin arkivaate on vähän tyylikkäämpi! :D Ja herrahan on muuten tietotavoitteinen, kuten Zoe ja Iivana. (Ja Iivana kikattaa tuolla Zoen murojensyömiselle, aivan niinkuin Benkin yliopistossa.)

30-5.jpg
Zoesta ei sitten kuitenkaan tullut kotiäitiä, vaan hän sai töitä mystiikka-alalta poliisin selvännäkijänä.

Tässäpä oli taas vähän lisää, kommentointi on erittäin toivottavaa!