Anteeksianteeksi osan viivästyminen, kouluviikoilla minulla ei ole liiaksi aikaa pelailla saati sitten kirjoitella. Mutta nyt kun tuli viikonloppu, saatte luultavasti nauttia ainakin hetken aikaa taas tiheästä päivityksestä. ;)
Ostin eilen Vapaa-Aika -lisäosan ja se ilmestyy kuvioihin tuossa 20. kuvan paikkeilla. Uusia toimintoja tuskin nyt alkuun näkyy paljoakaan, sillä en edes tiedä kaikkia toimintoja. :D

1-8.jpg
Zoen vatsa otti ja laajeni jälleen saaden naikkosen suuren hämmennyksen partaalle, vaikka sama oli koettu ennenkin. Toisaalta varmaan meistäkin tuntuisi oudolta ja hämmästyttävältä, jos vatsamme yht'äkkiä pomppaisi suuren suureksi.

2-8.jpg
Johnsonien olohuone uusittiin ja tummat sävyt vaihdettiin vaaleisiin.

3-7.jpg
Kun keittiötä ei oltu uusittu, Zoe halusi testata toimiiko uuni edelleen. Hän tekaisi juustokakun autuaan tietämättömänä sen vaikutuksista raskaanaoleville naisille (tai miksei miehille). Uunikin toimi.

4-8.jpg
Pitkällisen uurastuksen jälkeen Lora ansaitsi viimein puutarhanhoidon kultaisen ansiomerkin. Hieman apea mieli hänelle silti tuli, sillä nyt hän ei voinut enää myrkyttää kasveissaan lymyileviä hyönteisiä, ettei vaan muuttuisi vihersimiksi. (Vihersimi kuolee ilman auringonvaloa ja vampyyri kuolee auringonvalossa.)

5-8.jpg
Eräänä iltana Zoen synnytys sitten alkoi, kesken juustokakkulautasellisen. Uskaltaisin ilmeen takia veikata, että tällä kertaa tunne oli oudon sijasta erittäin kivulias.

6-8.jpg
Pian maailmaan ilmaantui isoveljensä kanssa samat geenit perinyt poikavauva, jonka nimeksi annettiin Disk. Zoe toimitti pojan pian Erikin huomaan, sillä hänen olonsa oli edelleen hyvin tukala.

7-8.jpg
Mutta eipä se epämiellyttävä olo ollutkaan mikään ihme, sillä vatsasta putkahti vielä toinenkin vauva, ja tällä kertaa se oli tyttö! Ja iho oli peritty isältä, ei suinkaan äidiltä niinkuin Diskillä ja Andrewilla. Muuten oli kyllä samat geenit. Nimeksi annettiin Anitta.

8-8.jpg
Andrew oli hyvin hämmentynyt kahdesta pikkusisaruksesta, muttei pelännyt vanhempien unohtavan häntä vauvojen keskellä, vaan meni itsekin osoittamaan huomiotaan Anittalle. Zoe oli iloinen kun Andrew otti asian hyvin ja Anittallakin taisi olla hauskaa Andrewin ilveillessä.

9-6.jpg
Eipä ehtinyt kaksosten syntymisestä kulua paljoa aikaa, kun Zoen vatsa pomppasi jälleen siihen malliin, että vauva siellä oli. Zoe oli aina raskauden aikaan oikea herkkusuu ja meni nytkin lappaamaan juustokakkua kitaansa. Ja kuten ehkä huomaatte, Erik oli kyninyt kutrinsa lyhyiksi!

10-7.jpg
Kovin kauaa eivät Disk ja Anitta ehtineet kehdossa makoilla pelkissä vaipoissa, vaan oli otettava askel eteenpäin ja hyväksyttävä, että taaperoksi kasvettua käytetään yleensä vaatteita vaippojen lisäksi. (Anteeksi alhaalla olevat seinät, kuvan ottaminen olisi ollu mahdotonta jos ne olisivat olleet ylhäällä.)

11-7.jpg
Anittalle ilmestyi kasvun mukana yllättävän pitkät hiukset, joita Zoekin katsoi epäillen.


12-7.jpg
Diskinkään letti ei ollut lyhyimmästä päästä, mutta Erik oli vain hyvillään hänen poikansa seuratessa tämän esimerkkiä pitkistä hiuksista.

13-7.jpg
Disk seurasi isänsä jalanjälkiä myös siinä, että hiukset leikattiin lyhyemmiksi. Poika on aika samannäköinen kuin isoveljensäkin.

14-7.jpg
Anitta sai taaperoille luonnollisen lyhyet ruskeat hiukset sekä soman mekon. Ilmeestä päätellen Zoe oli hieman nyrpeänä jostakin, mutta tuskin sentään suloisesta pikku Anittastaan. ;)

15-7.jpg
Vatsa tykkäsi kasvaa aina juuri silloin, kun Zoe oli nukkumassa. Onneksi vatsa ei kovin montaa kertaa raskauden aikana laajentunut, sillä Zoe äreili aina herättyään oudontuntuiseen yllätykseen.

16-7.jpg
Niin, se vatsa ei kovin usein kasvanut, mutta loppuhuipennuksena oli aina kivulias synnytys.

17-7.jpg
Synnytyksen jälkeen se kaikki kipu taas palkittiin pienokaisella, joka sattui tällä kertaa olemaan poika. Zoe kiikutti lapsen taas Erikille, jonka käsivarren puolikas vilahtaa oikeassa reunassa.

18-7.jpg
Toista vauvaa pukkasi jälleen ja vastasyntynyt poikakin sai avattua silmänsä ja katsottua, mitä se äiti oikein puuhasi.

19-7.jpg
Toinenkin lapsista oli poika, mutta omisti vaaleamman ihon niinkuin ainoalla siskollaan. Hän oli perheen 9. lapsi, joten sain 9 ohjailtavaa simiä, joista kaksi vauvoja ja kaksi taaperoita, voitte arvata että pelaaminen oli h*lvetillistä. Erikin sylissä oleva nimettiin Tediksi ja tämän vaaleamman pojan nimeksi tuli Abny.

20-7.jpg
Vaikka Lora oli vannottanut kaikkia olemaan koskematta hänen puutarhaansa, Erik ei voinut vastustaa kiusausta ja meni sitten ansaitsemaan puutarhanhoidon hopeisen ansiomerkin.

21-7.jpg
(Tässä kohtaa hankin V-A:n) Joku outo sim tuli tuomaan Zoelle vaaleanpunaisen paketin ja Zoe hieman epäili avata sitä ollessaan yksin kotona lastensa kanssa.

22-7.jpg
Hän kuitenkin otti riskin ja paketista ilmestyi huippuhieno tietokone, johon oli asennettu The Sims 3 -peli.

23-7.jpg
Diskin ja Anittan taaperoaika läheni loppuaan ja heille opetettiin taitoja tiuhaan tahtiin, jotta heistä tulisi mahdollisimman helppoja hoidettavia nuorempien kaksosten takia. Tytöillä näytti opetus sujuva hyvin, mutta Diskin ja Iivanan homma hieman ontui.

24-7.jpg
Nuoremmilla kaksosilla oli syntymäpäivät samaan aikaan vanhempien kaksosten aikaan, ja Zoe antoi Abnyn kasvaa ensimmäisenä. Ted odotti kiltisti lattialla omaa vuoroaan.

25-7.jpg
Pian hänetkin noudettiin kovalta lattialta ja vietiin ihmettelemään kakun kynttilöiden puhaltamista.

26-7.jpg
Anitta ja Disk eivät kakkua saaneet kun eivät sitä tarvinneet ja kiltisti he venyivät lapsen mittoihin, Disk vähän etuajassa.

27-7.jpg
Anitta tykästyi heti vaaleanpunaiseen ja sai uuden upean mekon sekä nätin huivin. Hieman isot silmät tytöllä on, mutta kyllä ne aikuisena ovat siedettävämmät, lapsillahan on aina aika suuret silmät?

28-7.jpg
Diskistä tuli oikein komea pikkuherra kaulus- ja villapaidassaan, mutta hän oli salaa rankkari, minkä huomasi hänen korvarenkaastaan, joka on kuvassa sillä puolella joka ei näy.

29-7.jpg
Abny sai samanvärisen ihon lisäksi noin suunnilleen samanväritset hiukset Anittan kanssa. Oikein söpö herra oli, omisti pisamiakin.

30-7.jpg
Ted ei kyllä jäänyt yhtään sen huonommaksi hurmurihymyllään. Taitaa tulla kova perijäkiista, toivottavasti kaikista pojista ei kasva täysin samannäköisiä. :D

Ja toivoisin oikeasti kommenttia kaikilta niiltä jotka tätä lukevat, sillä en jaksa oikein panostaa jos saan 3 kommenttia per osa. :)