Tämä osa saattaa tuntua vähän pidemmältä, sillä tässä osassa on normaalit 30 + taloesittely. Talo ei ole kovin hääppöinen, mutta jostain syystä päätin ottaa siitä kuvat ja nyt päätän esitellä sen. :)

1-4.jpg
Talo edestä. Piha on varsin tyhjä, sillä rahaa ei ollut tarpeeksi.

2-4.jpg
Keittiö

3-4.jpg
Olohuonetta keittiöstä katsottuna

4-4.jpg
Loran nukkumapaikka (tarvitsisi kyllä muuten oman huoneen, sillä puhelin ja telkkari herättävät Loran aina)

5-4.jpg
Iivanan (ja Loran) makuuhuone

6-4.jpg
7-4.jpg
Lasten makuuhuone, rahan puuttumisen huomaa tämän huoneen tyhjyydestä :(

8-4.jpg
Ja vielä pohjapiirros. (Oho, se tosiaan on hyvin tyhjä...)

9-3.jpg
Heti talon ulkoprofiilin kuvattua päätinkin lisätä sinne puutarhan. Lora hoiti sitä innoissaan, sillä vampyyrina tarpeet eivät laskeneet lainkaan öisin ja vampyyrineitokaisellemme tuli tylsää.

10-3.jpg
Aloittelevana puutarhanhoitajana Lora sai kylvää vain tomaatteja.

11-3.jpg
Samaan aikaan outo lastenhoitaja oli ilmaantunut leikkimään Benin kanssa ilman kutsua ja vielä veloittikin siitä.

12-4.jpg
Zoellakin koitti ensimmäinen koulupäivä, mutta toisin kuin Ben, hän ei ollut laikaan hermostunut vaan asteli itsevarmana ja tyylikkäänä sisälle bussiin.

13-3.jpg
Lora ei ollut hylännyt työtään, vaan kävi siellä edelleen. Tällä kertaa pomo nähtävästi ihastuis Loran ihonväriin, sillä hän antoi taas ylennyksen.

14-4.jpg
Lora ei kieltänyt, etteikö töissä käyminen päivisin ollut hankalaa. Hänen tarpeensa laskivat huimaa vauhtia ja joka kerta, kun hän palasi töistä, hän oli vähällä kärventyä elävältä.

15-3.jpg
Joskus koittaa se päivä, jolloin lapsi saa ensimmäisen kympin todistuksensa. Benillä se koitti nyt.

16-3.jpg
Ben toi ystävänsä kotiin koulusta ja minä en nähtävästi ollut ainoa, joka ei tästä tylleröisestä pitänyt - tuo hyvin herttainen susi tuli ärisemään hänelle ja tyttö lähti itkien pois. :)

17-4.jpg
Lora tuli pian pihalle hurraamaan poikansa kympin todistusta ja oli aivan hilkulla, etteikö hän olisi kuollut auringon paisteesta.

18-3.jpg
Zoe ei Benin tavoin osoittanut suurenmoista älykkyyttä koulussa, ja toi normaalin seiskan todistuksen kotiin.

19-3.jpg
Iivana oli viimein alkanut menestyä urallaan ja sai toisen ylennyksensä.

20-3.jpg
Ylennyksen myötä Loran ja Iivanan työajat muuttuivat samoiksi ja he kulkivat samalla kimppakyydillä. Viimein kimppakyyti oli kimppakyyti. Lorankin oli helpompi olla kuumassa autossa, kun hänen rakastamansa mies istui samassa autossa.

21-3.jpg
Iivanahan on päässyt vauhtiin. Hän sai jälleen uuden ylennyksen. Tällä kertaa mies jopa hymyili itselleen!

22-3.jpg
Lora jatkoi yöllistä puutarhan hoitoa. Tomaatintaimet olivat jo itäneet, mutta eivät ne valitettavasti tuoneet vielä hedelmää. Tai vihanneshan tomaatti on.

23-3.jpg
Mullan ääressä pakertamisesta oli kuitenkin hyötyä, sillä Lora ansaitsi puutarhanhoidon pronssisen ansiomerkin.

24-3.jpg
Iivanalle kävi kuin Loralle, silloin kun hän vielä oli liiketalousuralla; ensin menestytään hyvin ja sitten saadaan yhtäkkiä potkut. Kummallista.

25-3.jpg
Zoe ei ottanut mallia isästään, vaan toi kympin todistuksen kotiin.

26-3.jpg
Ben oli elänyt lapsuutensa ja hänen oli aika siirtyä teini-ikään. Lora ei päässyt paikalle valoisuuden takia, ja taisivat Iivana ja Zoekin olla enempi kiinnostunut toisistaan kuin Benin kasvusta.

27-3.jpg
Kyllä se ulkonäkö parantui huomattavasti lapsi-iästä. Nyt kun Benistä oli kasvanut komea teinipoika, Zoe oli vähän liiankin kiinnostunut katselemaan häntä.

29-3.jpg
Ben värjäsi tukkansa punaiseksi, mutta kulmakarvojen värjäyksessä hän mokasi. Hän myös otti toiseen korvaansa reiän ja pisti Loran vanhan renkaan siihen.

28-3.jpg
Zoe ei turhia opiskellut - paljon mielummin hän maalasi taulua maailman cooleimmasta äidistään, joka osasi muuttua vampyyriksi.

30-3.jpg
Taulusta saikin paljon rahaa ja Zoe myi ensimmäisen mestariteoksensa lapsena!

31-1.jpg
Vaikka Zoe hankkikin taloon mukavasti rahaa, Iivana päätti että hänen vanhempana kuuluisi käydä töissä. Hän uskoi, ettei katsottaisi hyvällä, jos toinen vanhemmista on vampyyri ja toinen löhöilisi kotona kaiket päivät. Iivana päätti lopulta ottaa paikan sotilasuralta.

32-1.jpg
Lora tajusi olevansa ajaton eikä hän turhaan halunnut näyttää vanhenevalta kahden lapsen äidiltä. Hän uudisti tyylinsä ja olisi käynyt vaikka Zoen ja Benin isosiskosta.

35.jpg
Eräs komea blondi vain käveli tontin luokse, ja Zoe meni heti tervehtimään häntä. Mies oli komea, eikä ole väärin suunnitella miestä lapsena, eihän? :D

36.jpg
Johnsonien televisio meni jälleen rikki, eikä Lora vielä uskaltanut yrittääkään korjata sitä. Onneksi kahdeksan mekaniikkapisteen omaava Ben ryhtyi hommaan ja sai vehkeen toimimaan.

37.jpg
Iivana sai ensimmäisen ylennyksensä sotilasuralla. Monesko työpaikka tämä muuten on hänelle? Kolmas?

38.jpg
Töissä Lora löi kaikki muut laudalta ja sai jälleen ylennyksen. Kohta on varaa rakentaa kunnon kartano monen sukupolven ajaksi.

Tässä oli tämä osa, kommentit ovat aina toivottuja ja parannuksia saa (ja pitääkin) ehdottaa.